LLEI DELS SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ (LSSI)

BARIMAR ALIMENT SL, responsable del lloc web, d'ara endavant RESPONSABLE, posa a disposició dels usuaris el present document, amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), BOE Núm 166, així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quines són les condicions d'ús.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'usuari, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fora d'aplicació.

BARIMAR ALIMENT SL es reserva el dret de modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer al lloc web, sense que hi hagi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com suficient la publicació al lloc web de BARIMAR ALIMENT SL . Aquests canvis no afectaran les comandes realitzades amb anterioritat a aquestes modificacions.

1. DADES IDENTIFICATIVES

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Nom de domini: www.emiliosnahezgourmet.com

Nom comercial: EMILIO SANCHEZ

Denominació social: BARIMAR ALIMENT SL

NIF: B-65266066

Domicili social: AV. BARCELONA, 20-22 Local 1 - 08130 Santa Perpètua DE MOGODA (BARCELONA)

Telèfon: 930.132.072

correu electrònic: hola@emiliosanchezgourmet.com

Inscrita en el Registre (Mercantil de Barcelona Tom 41.719, Foli 0146, Secció General, Fulla 394.492

Per a què tractem les teves dades personals?

Per mantenir una relació comercial amb l'usuari. Les operacions previstes per realitzar el tractament són:

Remissió de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic, fax, SMS, MMS, xarxes socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades pel RESPONSABLE i estaran relacionades amb els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors, amb els quals aquest hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.

Realitzar estudis de mercat i anàlisis estadístiques.

Tramitar encàrrecs de peticions, donar resposta a les consultes o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició a la pàgina web del RESPONSABLE.

Remetre el butlletí informatiu en línia, sobre novetats, ofertes i promocions a la nostra activitat.

Com anem a recollir les teves dades personals?

Les dades seran recollides a través de formularis de comanda de contacte presents a la Botiga Online, així com el formulari de "checkout" per finalitzar el.

Durant quant de temps guardarem les teves dades personals?

Es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir el cap del tractament o existeixin prescripcions legals que dictaminin la seva custòdia i quan ja no sigui necessari per a això, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir l'anonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.

A qui facilitem les teves dades personals?

No està prevista cap comunicació de dades personals a tercers fora de perill, si era necessari per al desenvolupament i execució de les finalitats del tractament, als nostres proveïdors de serveis relacionats amb comunicacions, amb els quals el RESPONSABLE té subscrits els contractes de confidencialitat i d'encarregat de tractament exigit per la normativa vigent de privacitat.

2. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El lloc web, incloent-hi un títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, i / o gràfics, són propietat del RESPONSABLE o, si és el cas, disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web estan degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents.

Independentment de la finalitat per a la utilització, reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas l'autorització escrita prèvia per part del RESPONSABLE. Qualsevol ús no autoritzat prèviament es considera un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor.

Els dissenys, logotips, text i / o gràfics aliens al RESPONSABLE i que podrien aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar respecte a aquests. El RESPONSABLE autoritza expressament a que tercers puguin redirigir directament als continguts concrets del lloc web, i en tot cas redirigir al lloc web principal de www.emiliosanchezgourmet.com

El RESPONSABLE reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web l'existència de drets o responsabilitat alguna sobre els mateixos, com tampoc respatller, patrocini o recomanació per part de la mateixa .

Per realitzar qualsevol tipus d'observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho mitjançant el correu electrònic hola@emiliosanchezgourmet.com

Quins són els teus drets?

Els drets que assisteixen al fill d'USUARI:

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades, i de limitació o oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

Denominació social: BARIMAR ALIMENT SL

NIF: B-65266066

Domicili social: AV. BARCELONA, 20-22 LOCAL 1 (SANTA PERPETUA DE MOGODA - BARCELONA)

Telèfon: 930.132.072

correu electrònic: hola@emiliosanchezgourmet.com

3. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES DADES?

La legitimació per al tractament de les seves dades per part de BARIMAR ALIMENT SL es basa en:

  • En el consentiment de l'usuari per a l'enviament de la newsletter i de comunicacions comercials de les ofertes, activitats i promocions de EMILIO SANCHEZ GOURMET. L'usuari pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat.
  • En l'execució d'un contracte per a remetre la informació i prestar el servei sol·licitat, per a la gestió de la seva compra en línia i per donar-li d'alta com registrat, sent impossible la seva realització en cas contrari.

4. EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

El RESPONSABLE s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè a aquest.

5. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d'aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de la ciutat corresponent a el domicili de l'Usuari.

6. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L'USUARI

Els USUARIS, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i l'entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o enviar en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessaris per atendre la seva petició, per part de prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

El RESPONSABLE informa que totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas que no es facilitin totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

7. MESURES DE SEGURETAT

Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives GDPR i LOPDGDD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l'article 5 de l'GDPR, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l'interessat i adequades, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques i organitzatives finalitzades per aplicar les mesures de seguretat que van resultar el GDPR i la LOPDGDD per tal de protegir els drets i llibertats dels USUARIS i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

Per a més informació sobre les garanties de privacitat, pots dirigir-te a l'RESPONSABLE mitjançant BARIMAR ALIMENT SL

NIF B-65266066

Domicili social: AV. BARCELONA, 20-22 LOCAL 1 (SANTA PERPETUA DE MOGODA - BARCELONA)

Telèfon: 930.132.072

correu electrònic: hola@emiliosanchezgourmet.com

és el RESPONSABLE del tractament de les dades personals de l'USUARI i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018 , de 5 de desembre (LOPDGDD).

8. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L'USUARI

Els USUARIS, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i l'entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o enviar en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessaris per atendre la seva petició, per part de prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

El RESPONSABLE informa que totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas que no es facilitin totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

Your cookie settings

This store asks you to accept cookies for performance, social media and advertising purposes. Social media and advertising cookies of third parties are used to offer you social media functionalities and personalized ads. Do you accept these cookies and the processing of personal data involved?

Necessary cookies
Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.
Cookie name Provider Purpose Expiry
PrestaShop-# emiliosanchezgourmet.com This cookie helps keep user sessions open while they are visiting a website, and help them make orders and many more operations such as: cookie add date, selected language, used currency, last product category visited, last seen products, client identification, name, first name, encrypted password, email linked to the account, shopping cart identification. 480 hours
Marketing cookies
Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.
Preference cookies
Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.
Statistic cookies
Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.
Content not available